2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΥΚΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ

Σπουδαία πράγματα και πάλι από τη σχολική ομάδα ποδοσφαίρου μαθητριών του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας, που ολοκλήρωσε μια εκπληκτική χρονιά με μια ιστορική επιτυχία για την Αργολίδα!
Τα κορίτσια μας συμμετείχαν στο Final 4 του σχολικού πρωταθλήματος που διεξήχθη στα γήπεδα του Πειραιά, όπου νίκησαν εύκολα στον ημιτελικό το ΓΕΛ Ελ. Βενιζέλου από τα Χανιά και στον μεγάλο τελικό έχασαν στις λεπτομέρειες με σκορ 3-1 από την ομάδα του Αριστοτελείου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης που ήταν και το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης.
Είμαστε όλοι υπερήφανοι για τη μεγάλη αυτή επιτυχία και ιδιαίτερα για το γεγονός ότι τα παιδιά μας κέρδισαν όχι μόνο ένα γενναίο bonus μοριοδότησης για την εισαγωγή τους στα ελληνικά πανεπιστήμια, αλλά και τον σεβασμό των αντιπάλων.
Τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια “αυτενεργώ” συνεχίζουν να επενδύουν στον πολιτισμό, παρέχοντας στους μαθητές του σπουδαίες εμπειρίες με πολλαπλά οφέλη. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ανεβαίνουν στο βάθρο και η συνέχεια αναμένεται ακόμα καλύτερη…
Ευχαριστούμε θερμά την ΟΕΣΑΔ Αργολίδας και προσωπικά τον Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Πολύδωρο Βασίλειο καθώς και τους υπεύθυνους του Γραφείου Φυσικής Αγωγής κ. Πενταρά Χριστόδουλο και κ. Καμπόσο Παναγιώτη, για την υποστήριξη και την αγαστή συνεργασία που είχαμε τη φετινή χρονιά.
Συγχαρητήρια στα κορίτσια και σε όλους τους συντελεστές!