Δώρα και 100 μερίδες φαγητού από τους μαθητές του αυτενεργώ

Συγκινητική ήταν και φέτος η ανταπόκριση των μαθητών μας στην πρόσκληση του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Άργους – Μυκηνών για βοήθεια στις οικογένειες που περνούν δύσκολα τις γιορτινές ημέρες.
Οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου συγκέντρωσαν μεγάλη ποσότητα γλυκών και πολλά δώρα και τα προσέφεραν στο κοινωνικό παντοπωλείο για τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.
Οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου αποφάσισαν να προσφέρει ο καθένας το χαρτζιλίκι μίας ημέρας και με το ποσό που συγκέντρωσαν, αγόρασαν 25 κιλά κρέας και 2 τσουβάλια πατάτες, ώστε να ετοιμάσουν όσο περισσότερες μερίδες φαγητού για άπορες οικογένειες του δήμου μας.
Την παραμονή της πρωτοχρονιάς μία ομάδα εθελοντών μαθητών του αυτενεργώ πήγαν στο σχολείο τους, καθάρισαν τις πατάτες και προετοίμασαν τις μερίδες. Ανήμερα την πρωτοχρονιά, οι μαθητές, με τη βοήθεια μίας μαγείρισσας, ετοίμασαν στην κουζίνα του σχολείου 100 μερίδες φαγητού και τις παρέδωσαν στους ανθρώπους της κοινωνικής μέριμνας του δήμου Άργους – Μυκηνών.
Με τον τρόπο αυτό έδειξαν έμπρακτα την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους για συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα τις ημέρες των γιορτών και έχουν ανάγκη την υποστήριξη και τη συμπαράστασή μας.